ICDEE is Microsoft Small Business Specialist

Als Microsoft Small Business Specialist Partner zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, uitrollen en op maat maken van oplossingen voor de klein zakelijke markt. De titel en het logo zijn een erkenning door Mircosoft voor onze inzet om klein zakelijke ondernemingen te voorzien van de meest geavanceerde technologie.

Microsoft Cloud Essential

Microsoft Cloud Essential partner We hebben inmiddels ruime ervaring met de diensten en de implementatie van cloud computing in het MKB. ( onderdeel van Het nieuwe Werken). Je werkt door het gebruik van online diensten van Microsoft met de beste cloud diensten. ICDEE BV is Microsoft Cloud Essential partner en je kan ons vinden op Microsoft Pinpoint als cloud partner

Het Ziggo Zakelijk netwerk bestaat voor 98% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur. Daarmee heeft Ziggo het grootste glasvezelnetwerk van Nederland. Dit Hybrid Fibre Coax-netwerk (HFC) met een dagelijkse capaciteit per aansluiting van 3-4 Gbps vormt 98% van ons totale netwerk en biedt de klanten uiteenlopende producten en diensten, zoals High Definition-televisie, interactieve televisie (On Demand), analoge televisie, (digitale) radio, hoge snelheid breedbandinternet (nu tot 120Mbit/s en in de toekomst tot 400Mbit/s) en telefonie. Zakelijke klanten kunnen kiezen voor producten over coax met verhoogde dienstverlening (SLA) of glasvezeldiensten voor datacommunicatie en grootzakelijke telefonie.

 Web Generator

WebGenerator ontwikkelt, implementeert en ondersteunt intelligente online website oplossingen voor ondernemingen die het belang van internet onderkennen. WebGenerator verzorgt een complete implementatie van websites op basis van WordPress, inclusief webdesign, hosting, CMS-training en support.

Cisco Select Partner 2012

Cisco is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van routers en switches. Wij zijn sinds 2007 business partner van Cisco en hebben ruime ervaring met hun oplossingen.

 
VMware

VMware is wereldwijd marktleider in virtualisatie oplossingen. Van desktop tot datacenter. VMware steld organisaties in staat de kosten van de automatisering te verlagen en de continuïteit te verbeteren. ICDEE is een VMware VIP partner en vertelt u graag meer over de mogelijkheden van deze software voor uw organisatie.

.