Een betrouwbare specialist
 

ICDEE BV levert  betrouwbare oplossingen voor automatisering. Wij staan voorop als het gaat om het bedenken van stabiele en kosten efficiënte automatiserings-oplossingen. Onze netwerk specialisten maken van uw automatisering een beheersbaar geheel wat direct leidt tot kostenbesparing. Niet de producten maar de oplossingen staan bij ICDEE centraal. 
 

Welk vraagstuk u ook heeft: installatie, onderhoud, dagelijks beheer, ondersteuning van uw eigen systeembeheerders, telefonie bekabeling, hard/software, netwerk beveiliging, thuiswerkplekken.

Wij staan u bij als ICT partner en geven u heldere adviezen. Ons specialisme is het realtime monitoren en onderhouden van netwerken en werkplekken tegen vaste maandelijkse kosten.
 
ICDEE BV werkt voor u!
 
Regeren is vooruit zien
 
ICDEE BV bouwt aan de toekomst door partnerships aan te gaan met anderen, zoals Microsoft, Ricoh en Rout-it. We zorgen ervoor steeds vooraan te blijven staan als het gaat om kennis en expertise. Wij zijn hiermee in de regio een voorloper: u krijgt steeds de meest recente en beste informatie!
 
Wie wél en wie niet
 
ICDEE BV houdt zich bezig met automatiseren. Wij laten ons hierin niet vangen door één bepaalde branche of bedrijfsrichting. Kantoor of Industrie, groot of klein: wij luisteren naar uw wensen en helpen u op maat!